Årets Tillväxtbyrå söker dig!

Vi vill förändra branschen och ser till att våra anställda har ett bra liv, på och utanför jobbet.

Vi vill krossa myten om den utarbetade redovisningskonsulten och ser till att vår personal har tid för andra saker än sitt jobb.

Vi vill bryta gamla traditioner och visar våra kunder, varje dag, att moderna hjälpmedel kan vara till hjälp och ger dem tid för utveckling och tillväxt.

Vi har ett starkt, äkta engagemang, där vi står för trygghet, punktlighet och håller det vi lovar.

Vi på Stanza ska inte leva för att jobba, vi ska jobba för att leva – på riktigt.

Stanza växer och nu söker vi dig som vill jobba som senior konsult hos oss.

Senior konsult hos Stanza innebär att du självständigt tar ansvar för kunderna och att du tillsammans med de övriga kollegorna på Stanza löser de uppdrag vi redan har och de nya uppdragen vi får in.

I din roll kommer du ha möjlighet att utforma, utveckla och förädla. Det beror mycket på dig, din bakgrund och din ambition.

Vi söker dig som är erfaren konsult eller har annan likvärdig erfarenhet. Du är intresserad av att jobba i ett företag som är i ständig förändring och stark tillväxt. Det är viktigt för oss är att du kan se helheten, och har förståelse för de frågeställningar våra kunder har. Vi vill också att du kan starta igång nya kunder självständigt och vara deras rådgivare i små och stora frågor.

Du som söker tjänsten hos Stanza har självständigt arbetat med redovisning, avstämningar och bokslut. Har du även kunskap och kan göra deklarationer eller har erfarenhet från enklare skatterådgivning är det ett plus. Din personlighet är oerhört avgörande för oss, där vi kan lova dig en sund och trygg arbetsplats med närhet till skratt varje dag.

Placeringsorten är Karlstad eller Hagfors beroende på vart du bor. Tjänstgöringsgraden är upp till heltid.

Din ansökan skickar du till kontakt@stanza.se. Vi kommer att läsa och bearbeta de ansökningar som kommer in löpande. Sista ansökningsdagen är den 15/11 2019.

Vid frågor och funderingar kontakta Yeo Dahlström, via e-post yeo@stanza.se eller ring 010 – 456 55 61.

Välkommen med din ansökan!

Stanza växer vidare, vore kul om just du vill vara med på vår resa, intresserad?!

Vi söker nu flera medarbetare med olika bakgrund men oavsett din tidigare bakgrund är du som person troligtvis öppen, positiv och en driven person som älskar nya utmaningar. Flexibilitet är ett av Stanza’s ledord och servicen till våra kunder är en självklarhet.

 

Vi vill dels hitta dig som har några års erfarenhet från självständigt ekonomiarbete kombinerat med kundservice/kontakt med lägst gymnasial utbildning. Avstämningar och utredningsarbete av löpande bokföring, månadsbokslut och årsbokslut är också en del av din erfarenhet.

Har du även erfarenhet från bolagsdeklarationer är detta en merit.

 

Vi söker också medarbetare som har jobbat med löneadministration, gärna i Visma 600 kombinerat med enklare bokföring. Här är erfarenheten från arbetslivet viktigt men även att arbetsrätt varit en del av din utbildning.

 

Nyfiken? Vill du följa med på vår resa?

 

Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till, kontakt@stanza.se.

 

Vi kommer löpande göra urval och hoppas att du kommer in med din ansökan till oss, dock senast den 19/6 2019.

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Yeo Dahlström eller Björn Svanegård.

 

Du kan nå oss på e-post, yeo@stanza.se eller bjorn@stanza.se.

Det går också bra att ringa, växelnummer 010 – 456 55 60.

 

Välkommen med din ansökan!