Årets Tillväxtbyrå söker dig!

Vi vill förändra branschen och ser till att våra anställda har ett bra liv, på och utanför jobbet.

Vi vill krossa myten om den utarbetade redovisningskonsulten och ser till att vår personal har tid för andra saker än sitt jobb.

Vi vill bryta gamla traditioner och visar våra kunder, varje dag, att moderna hjälpmedel kan vara till hjälp och ger dem tid för utveckling och tillväxt.

Vi har ett starkt, äkta engagemang, där vi står för trygghet, punktlighet och håller det vi lovar.

Vi på Stanza ska inte leva för att jobba, vi ska jobba för att leva – på riktigt.

Stanza växer och nu söker vi dig som vill jobba som senior konsult hos oss.

Senior konsult hos Stanza innebär att du självständigt tar ansvar för kunderna och att du tillsammans med de övriga kollegorna på Stanza löser de uppdrag vi redan har och de nya uppdragen vi får in.

I din roll kommer du ha möjlighet att utforma, utveckla och förädla. Det beror mycket på dig, din bakgrund och din ambition.

Vi söker dig som är erfaren konsult eller har annan likvärdig erfarenhet. Du är intresserad av att jobba i ett företag som är i ständig förändring och stark tillväxt. Det är viktigt för oss är att du kan se helheten, och har förståelse för de frågeställningar våra kunder har. Vi vill också att du kan starta igång nya kunder självständigt och vara deras rådgivare i små och stora frågor.

Du som söker tjänsten hos Stanza har självständigt arbetat med redovisning, avstämningar och bokslut. Har du även kunskap och kan göra deklarationer eller har erfarenhet från enklare skatterådgivning är det ett plus. Din personlighet är oerhört avgörande för oss, där vi kan lova dig en sund och trygg arbetsplats med närhet till skratt varje dag.

Placeringsorten är Karlstad eller Hagfors beroende på vart du bor. Tjänstgöringsgraden är upp till heltid.

Din ansökan skickar du till kontakt@stanza.se. Vi kommer att läsa och bearbeta de ansökningar som kommer in löpande. Sista ansökningsdagen är den 15/11 2019.

Vid frågor och funderingar kontakta Yeo Dahlström, via e-post yeo@stanza.se eller ring 010 – 456 55 61.

Välkommen med din ansökan!

Stanza växer vidare, vore kul om just du vill vara med på vår resa, intresserad?!

Vi söker nu flera medarbetare med olika bakgrund men oavsett din tidigare bakgrund är du som person troligtvis öppen, positiv och en driven person som älskar nya utmaningar. Flexibilitet är ett av Stanza’s ledord och servicen till våra kunder är en självklarhet.

 

Vi vill dels hitta dig som har några års erfarenhet från självständigt ekonomiarbete kombinerat med kundservice/kontakt med lägst gymnasial utbildning. Avstämningar och utredningsarbete av löpande bokföring, månadsbokslut och årsbokslut är också en del av din erfarenhet.

Har du även erfarenhet från bolagsdeklarationer är detta en merit.

 

Vi söker också medarbetare som har jobbat med löneadministration, gärna i Visma 600 kombinerat med enklare bokföring. Här är erfarenheten från arbetslivet viktigt men även att arbetsrätt varit en del av din utbildning.

 

Nyfiken? Vill du följa med på vår resa?

 

Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till, kontakt@stanza.se.

 

Vi kommer löpande göra urval och hoppas att du kommer in med din ansökan till oss, dock senast den 19/6 2019.

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Yeo Dahlström eller Björn Svanegård.

 

Du kan nå oss på e-post, yeo@stanza.se eller bjorn@stanza.se.

Det går också bra att ringa, växelnummer 010 – 456 55 60.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Gott nytt 2019!

2018 har snart passerat och ett nytt år knackar på dörren. Ett år av expansion, lokalbyte och organisationsförändringar. Vi har varit med ”topp 10” i Tillväxtligan i Värmland och erhållit högsta kreditvärdighet hos UC. Några tecken på att vår verksamhet växer med en sund, hållbar ekonomi och att vi kan fortsätta vara en stabil samarbetspartner även framöver.

Några saker har satt lite mer prägel under året som har gått.

Vi började året med att sätta oss vid förhandlingsbordet med Wint och tillslut blev det en handskakning. Stanza och Wint var överens och vi tog över delar av verksamheten i Hagfors. I samband med affären bildades två nya bolag och helt plötsligt blev Stanza en koncern.

2018 har media varit en av våra största vänner. Vi har varit med i NWT vid övertagandet i Hagfors, Handelskammaren och ALMI har gjort reportage och intervjuat oss. Resultatet visades i en film som lagts ut i sociala medier. Tid och uppmärksamhet i det brus som finns idag som inte går att värdera i pengar.

Stanza har avslutat en Tillväxtresa via ALMI, varit adept i mentorsprogrammet och startat upp som deltagare i LIFT-programmet. Allt för att vara rustade och så förberedda vi kan vara inför det som komma skall.

Vi gick in i 2018 med fyra anställda och avslutar året med 13 personer som gått igenom lönehanteringen, och inget Stanza skulle existera utan det engagemang och den styrka som personalen visar varje dag på våra två kontor.

Helena, Marita och Laine hjälpte mig att hålla ihop det när det blåste lite hårt på toppen och vi fick införa förändringar för att kunna ta nästa steg.

Thomas, Tina och Liudmila, tack för att ni ville följa med till Stanza. Tack för att ni fick allt att fungera trots att vi lyckades göra övertagandet när vi har som mest att göra.

Maria, Sara och Pernille, välkomna till Stanza. Jag hoppas att ni känner att ni är med på en resa som bara har börjat och att ni själva kan vara med och påverka er personliga resa.

Marina och Peter, stort tack för det engagemang och den flexibilitet ni har visat under året, när topparna har varit alldeles för höga och ta oss igenom.

Tack Björn för att du blev ”Yeo II” och att du står ut med att jag varje dag säger…”jag kom på en sak”… Du kom in som en trygg pelare att luta sig mot och ger mig det motstånd jag behöver och kompletterar mig där jag går bet. Det är inte lätt att hitta en affärspartner som ska matcha en impulsiv, ibland superbestämd företagsledare med tusen idéer som passerar genom huvudet. Välkommen som delägare i Stanza och jag är övertygad om att våran resa tillsammans bara har börjat.

Sist men inte minst, tack alla våra kunder och samarbetspartners.

Gott Nytt År önskar jag er alla!!

// Yeo

Vill Du vara med på Stanzas resa?

Spännande saker händer under 2018 och nu letar vi efter Dig!

Du är troligtvis en öppen, positiv och driven ekonom, som älskar nya utmaningar. Flexibilitet är ett av Stanzas ledord och service till våra kunder är en självklarhet.

Vi skulle vilja hitta Dig som har några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete, gärna i kombination med kundservice. Du får gärna älska att utreda och stämma av löpande bokföring. Erfarenhet ifrån bokslutsarbete är ett önskemål men inte ett krav.

Nyfiken? Vill Du följa med på vår resa?

Skicka in Din ansökan tillsammans med personligt brev och ett uppdaterat CV till kontakt@stanza.se. Vi kommer att läsa ansökningarna löpande och hoppas att Du kommer in med Din ansökan senast den 31/1 2018.

Har Du några frågor och funderingar? Kontakta Yeo, hon finns på yeo@stanza.se eller ring 054-18 38 44 (efter den 3/1 2018).

Välkommen!!

Stanza tackar för 2017 och ser fram emot ett nytt spännande år, 2018

Jag vill börja med att tacka ALLA Stanzas kunder och samarbetspartners för ett fantastiskt 2017. Tack för att ni jobbar tillsammans med oss och hjälper oss att hela tiden reflektera, utvärdera och se till att vårt och ert engagemang växer.

Mycket har hänt, och Stanza har under året förändrat och skruvat organisationen och kompetensen för att möte framtiden. Kraven från omvärlden ökar, nya lagar och regler skrivs och nya utmaningar väntar bakom hörnet.

Åtgärdsplaner och målsättningar har satts med hjälp av ALMI och Handelskammaren Värmland. Nya kontakter har knutits i massor och vi välkomnar redan nya kunder inför 2018.

Under 2017 har också ett beslut växt fram att Stanza behöver både bredda och rusta för framtiden med en bredare kompetens och andra infallsvinklar. Det är därför med stolthet Stanza presenterar två nya resurser i ledningen för Stanza.

I februari 2018 börjar Björn Svanegård på Stanza.

Björn Svanegård
Björn Svanegård

Han kommer närmast ifrån detaljhandeln där han har lång och bred erfarenhet ifrån ledningsarbete, försäljning och ekonomi. Björn stärker upp organisationen med sitt personalengagemang. Han kommer också att arbete externt med kunder samt internt med planering och strategier inför framtiden.

Lite längre fram under 2018 ansluter Maria Andersson till Stanza.

Hon har idag en tjänst som ekonomichef på ett större internationellt företag i Åmål. Maria har erfarenhet av personalansvar, budgetarbete och andra ekonomiska frågeställningar. Hon kommer jobba både internt och externt med ekonomifrågor både för Stanza och våra kunder, även hon kommer vara en stor del i planeringen och strategierna framöver.

Yeo Dahlström behåller ledningsfunktionen i Stanza och kommer fortsätta att jobba som ”spindeln i nätet”. Hon fortsätter med sitt kundarbete och kommer att fokusera på sälj- och marknadsarbetet framöver precis som tidigare. Under 2018 hoppas Stanza på fler samarbetspartners och Yeo kommer även att hålla i trådarna här.

Stanza har ett spännande år framför sig där vi försöker lära oss av det som har varit och blickar framåt tillsammans.

Jag vill avsluta med ett stort TACK till den fantastiska personalen på Stanza. Utan er skulle vi aldrig vara där vi är idag. TACK för er uthållighet, tålamodet ni visar och engagemanget ni utstrålar på jobbet varje dag.

Från botten av mitt hjärta önskar jag er alla!!

En riktigt God Jul och Gott Nytt År!!

Yeo