Vill Du vara med på Stanzas resa?

Spännande saker händer under 2018 och nu letar vi efter Dig!

Du är troligtvis en öppen, positiv och driven ekonom, som älskar nya utmaningar. Flexibilitet är ett av Stanzas ledord och service till våra kunder är en självklarhet.

Vi skulle vilja hitta Dig som har några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete, gärna i kombination med kundservice. Du får gärna älska att utreda och stämma av löpande bokföring. Erfarenhet ifrån bokslutsarbete är ett önskemål men inte ett krav.

Nyfiken? Vill Du följa med på vår resa?

Skicka in Din ansökan tillsammans med personligt brev och ett uppdaterat CV till kontakt@stanza.se. Vi kommer att läsa ansökningarna löpande och hoppas att Du kommer in med Din ansökan senast den 31/1 2018.

Har Du några frågor och funderingar? Kontakta Yeo, hon finns på yeo@stanza.se eller ring 054-18 38 44 (efter den 3/1 2018).

Välkommen!!