Gott nytt 2019!

2018 har snart passerat och ett nytt år knackar på dörren. Ett år av expansion, lokalbyte och organisationsförändringar. Vi har varit med ”topp 10” i Tillväxtligan i Värmland och erhållit högsta kreditvärdighet hos UC. Några tecken på att vår verksamhet växer med en sund, hållbar ekonomi och att vi kan fortsätta vara en stabil samarbetspartner även framöver.

Några saker har satt lite mer prägel under året som har gått.

Vi började året med att sätta oss vid förhandlingsbordet med Wint och tillslut blev det en handskakning. Stanza och Wint var överens och vi tog över delar av verksamheten i Hagfors. I samband med affären bildades två nya bolag och helt plötsligt blev Stanza en koncern.

2018 har media varit en av våra största vänner. Vi har varit med i NWT vid övertagandet i Hagfors, Handelskammaren och ALMI har gjort reportage och intervjuat oss. Resultatet visades i en film som lagts ut i sociala medier. Tid och uppmärksamhet i det brus som finns idag som inte går att värdera i pengar.

Stanza har avslutat en Tillväxtresa via ALMI, varit adept i mentorsprogrammet och startat upp som deltagare i LIFT-programmet. Allt för att vara rustade och så förberedda vi kan vara inför det som komma skall.

Vi gick in i 2018 med fyra anställda och avslutar året med 13 personer som gått igenom lönehanteringen, och inget Stanza skulle existera utan det engagemang och den styrka som personalen visar varje dag på våra två kontor.

Helena, Marita och Laine hjälpte mig att hålla ihop det när det blåste lite hårt på toppen och vi fick införa förändringar för att kunna ta nästa steg.

Thomas, Tina och Liudmila, tack för att ni ville följa med till Stanza. Tack för att ni fick allt att fungera trots att vi lyckades göra övertagandet när vi har som mest att göra.

Maria, Sara och Pernille, välkomna till Stanza. Jag hoppas att ni känner att ni är med på en resa som bara har börjat och att ni själva kan vara med och påverka er personliga resa.

Marina och Peter, stort tack för det engagemang och den flexibilitet ni har visat under året, när topparna har varit alldeles för höga och ta oss igenom.

Tack Björn för att du blev ”Yeo II” och att du står ut med att jag varje dag säger…”jag kom på en sak”… Du kom in som en trygg pelare att luta sig mot och ger mig det motstånd jag behöver och kompletterar mig där jag går bet. Det är inte lätt att hitta en affärspartner som ska matcha en impulsiv, ibland superbestämd företagsledare med tusen idéer som passerar genom huvudet. Välkommen som delägare i Stanza och jag är övertygad om att våran resa tillsammans bara har börjat.

Sist men inte minst, tack alla våra kunder och samarbetspartners.

Gott Nytt År önskar jag er alla!!

// Yeo