Stanza växer vidare, vore kul om just du vill vara med på vår resa, intresserad?!

Vi söker nu flera medarbetare med olika bakgrund men oavsett din tidigare bakgrund är du som person troligtvis öppen, positiv och en driven person som älskar nya utmaningar. Flexibilitet är ett av Stanza’s ledord och servicen till våra kunder är en självklarhet.

 

Vi vill dels hitta dig som har några års erfarenhet från självständigt ekonomiarbete kombinerat med kundservice/kontakt med lägst gymnasial utbildning. Avstämningar och utredningsarbete av löpande bokföring, månadsbokslut och årsbokslut är också en del av din erfarenhet.

Har du även erfarenhet från bolagsdeklarationer är detta en merit.

 

Vi söker också medarbetare som har jobbat med löneadministration, gärna i Visma 600 kombinerat med enklare bokföring. Här är erfarenheten från arbetslivet viktigt men även att arbetsrätt varit en del av din utbildning.

 

Nyfiken? Vill du följa med på vår resa?

 

Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till, kontakt@stanza.se.

 

Vi kommer löpande göra urval och hoppas att du kommer in med din ansökan till oss, dock senast den 19/6 2019.

 

Har du frågor eller funderingar? Kontakta Yeo Dahlström eller Björn Svanegård.

 

Du kan nå oss på e-post, yeo@stanza.se eller bjorn@stanza.se.

Det går också bra att ringa, växelnummer 010 – 456 55 60.

 

Välkommen med din ansökan!