Det är nu det roliga börjar!

Jag behöver börja med att backa bandet, några månader tillbaka i tiden. Den där måndagen sent i november 2017 och jag hade fått en inbjudan att vara med på ett möte. På neutral mark hölls det ett möte med representanter från Wint. När vi kom ut ifrån mötet så tror jag inte riktigt att jag förstod vad det var som hade hänt. Vi hade i alla fall kommit fram till att diskussionerna om delar av Wint i Hagfors skulle fortsätta – vi bokade täta möten kort därefter.

Under den här tiden har det varit en hel del tankar, idéer har fötts och några nätter har blivit riktigt långa. Steg för steg i processen har det växt fram en utmaning och en möjlighet som jag till slut inte kunde tacka nej till.  Vid min sida har jag också haft fantastiska sparringpartners.

Så, nu när allt är underskrivet och klart, nyheten har krupit upp i offentligheten och det strömmat in gratulationer och glada tillrop. Det är nu det roliga börjar!

Vi kan börja planera och strukturera för att få allt att flyta som det ska. Vi kommer att stöta på hinder efter vägen, men tillsammans kommer vi fixa det här. Det är min stora övertygelse.

Vi hälsar alla nya kunder välkomna till Stanza. Vi välkomnar Tina, Ann, Thomas, Liudmila och Anna till vårt Stanza-team. Vi tackar Wint för att vi får ett fortsatt förtroende genom samarbete även framöver. Stort tack också till våra befintliga kunder som hänger med oss i expansionen och som är en stor del i det Stanza som finns idag.

Det finns några personer som jag riktar ett extra stort tack till. Utan er hade jag inte fixat att dra det här ända in i mål. Tack Björn, Mia, Helena, Marita och Laine, för att ni hänger med i alla svängar och tar emot alla idéer med öppna sinnen. Tack Jan H som varit min stora rådgivare i alla turer kring bolagsbildande, avtal och alla andra saker man ska tänka på men inte kan. Ett stort tack till min Per, som otröttligen lyssnar och stöttar mig 24 timmar per dygn, ja även mitt i natten.

Nu, fortsätter vår resa!!

Med stolthet och mycket glädje

/ Yeo