År 2020 bytte LRF Konsult namn till Ludvig & Co. Med samma drivkraft, erfarenhet och kompetens tar vi med oss vårt starka ursprung in i framtidens rådgivning – allt för att fortsätta skapa framgångsrika företagare över hela landet.

LADDA NER

Ludvig & Co förvärvar redovisningsbyrå med tre kontor i Värmland
Ludvig & Co har förvärvat redovisningsbyrån Stanza AB som en del av tillväxtsatsningen. Sedan 1 juni är Stanza en del av Ludvig & Co AB.


– Det känns väldigt roligt att få välkomna Stanza till Ludvig & Co. Det är en väletablerad aktör med kompetent personal som finns på tre orter i Värmland och som utmärkt sig genom att bli Årets tillväxtbyrå i Värmlands län två år i rad. Genom förvärvet kommer vi att stärka vår lokala position i området och finnas på ytterligare två orter i Värmland. Nu kommer vi kunna erbjuda ännu högre kvalitet och service till befintliga och nya kunder.

Framåt blir det viktigt att vi får lära känna våra nya kollegor och kunder och de oss, säger Helena Iacono Regionchef Väst på Ludvig & Co.


– Ludvig & Co är den lokala byrån med det breda tjänsteutbudet, säger Yeo Dahlström och Björn Svanegård på Stanza AB. Genom Ludvig & Co tar vår verksamhet ett stort kliv för att stärka utvecklingen. Vi får ett större utbud av tjänster, specialistkompetenser och resurser, vilket kommer våra kunder till godo. Det som varit väldigt viktigt för oss vid sammangåendet och som vi har gemensamt, är det nära samarbetet med våra kunder.


Båda ägarna, Yeo Dahlström och Björn Svanegård, fortsätter sitt arbete inom Ludvig & Co-koncernen. Yeo som senior rådgivare och Björn som kontorschef för de tre kontoren.


Har du frågor vänligen kontakta
Helena Iacono, Regionchef Väst på Ludvig & Co Epost: helena.Iacono@ludvig.se

Yeo Dahlström, Senior Rådgivare Stanza AB Epost: yeo@stanza.se

Björn Svanegård, Kontorschef Stanza AB Epost: bjorn@stanza.se