Möt teamet

Möt vårt starkaste varumärke – personalen

Yeo Dahlström

Senior Rådgivare | Grundare

Yeo är ägare och en golfbiten ekonom, som gjorde sin första ”hole in one” under 2014. Hon startade Stanza i juli 2014. Hon har lång erfarenhet av arbete inom ekonomi, där idrott, marknadsföring och försäljning vävts in under åren. På Stanza tar hon hand om kundernas bokföring, bokslut och deklarationer.

Med sin egen erfarenhet av ägande och uppstart av bolag hjälper hon till att strukturera, införa rutiner och förändra företagens vardag och hon bistår även om företag behöver tillfällig hjälp under kortare och längre tid.

På fritiden blir det mycket golf, gärna i kombination med resande och tillsammans med sin man och de 5 barnen finns det mycket plats för socialt umgänge med familj, släkt och vänner.

Telefon direkt: 010 – 456 55 61 | E-post: yeo@stanza.se

Björn Svanegård

KONTORSCHEF

Björn började på Stanza 1 februari 2018. Han kommer ifrån dagligvarubranschen där han har jobbat hela sin yrkeskarriär. Han har haft många olika roller i sitt tidigare arbete som har medfört att han har stor erfarenhet ifrån försäljningsfrågor, budgetarbete, personalfrågor, resultatanalyser samt marknadsföring.

Arbete med ekonomiska frågor har varit en vardag för Björn och det har skapat ett intresse för att utvecklas inom just det här området.

Björn jobbar dels internt i utvecklingsfrågor inom Stanza och med personalfrågor. Externt jobbar han med Stanzas kunder, där han sköter löpande bokföring och olika typer av konsultationer.

Tiden utanför jobbet ägnas åt golfande och träning på gym. När möjlighet ges så är resande något som han gillar, gärna till USA.

Telefon direkt: 010 – 456 55 62 | E-post: bjorn@stanza.se

Marina Köhler Eriksson

REDOVISNINGSKONSULT

Sunnemo bördig med många år inom matbranschen som tog steget att omskola sig till redovisningsekonom. 2019 tog Marina sin examen och har sedan dess varit anställd på Stanza. Hon har tidigare erfarenhet av att driva eget företag.

På fritiden tar Marina gärna en ridtur på sin islandshäst eller en tur i skogen med hundarna. Vandringsresor ligger henne varmt om hjärtat, med Norges fjäll som en av favoritresmålen.

Telefon direkt: 010 – 456 55 63
 | E-post: marina@stanza.se

Marita Nylin

REDOVISNINGSKONSULT

Marita började på Stanza i januari 2017. Hon startade sin yrkeskarriär inom bankvärden innan hon bestämde sig för att byta bransch. Marita har jobbat som redovisningskonsult de senaste 5 åren.

Kundservice går som en röd tråd genom Maritas arbetsliv, i kombination med hennes lojalitet, serviceanda och närheten till skratt förgyller hon dagarna för både kunder och medarbetare.

Marita tar hand om allt från löpande bokföring, månadsavstämningar och enklare bokslut, alltid med ett leende på läpparna.

Dans är en stor passion hos Marita, och årets höjdpunkt är dansbandsveckan i Malung.

Telefon direkt: 010 – 456 55 64
 | E-post: marita@stanza.se

Helena Bodin

REDOVISNINGSKONSULT

Helena har sin bakgrund och bas i Säffle, där hon bor kombinerat med boende i Karlstad. Hon har jobbat på Stanza sedan augusti 2015.

Många års erfarenhet av ekonomiarbete, allt från löpande bokföring till bokslut och deklarationer i kombination med sin sociala, glada och spontana personlighet gör att hon är en perfekt kombination i pusslet hos Stanza.

Helena är en aktiv person på sin fritid, där golf är ett stort intresse i kombination med träning på gymmet och långa promenader. Det blir också en och annan resa under året.

Telefon direkt: 010 – 456 55 65 | E-post: helena@stanza.se

Ann-Sofie Hermansson

REDOVISNINGSKONSULT

Ann-Sofie är uppväxt med företagande i familjen och har varit med i praktiken och intresserade sig tidigt för ekonomi och siffror. Dock så är hon även en riktig gottegris, varpå gymnasievalet föll på Bagare. Efter examen så insåg hon ganska snart att det egentligen var ekonomi hon ville pyssla med så man skulle kunna säga att hon smet (genom bakdörren) från branschen. Hon har därefter jobbat inom olika branscher och både som ekonomiansvarig, personalansvarig och senare som redovisningskonsult. Ann-Sofie är en obotlig optimist och älskar dåliga Göteborgsvitsar, vilket ni kanske märkt smyga sig in här. 

Bor på landet med sin make, 2 barn och 2 katter. Älskar att vara ute i naturen, laga mat och bränner gärna av ett gympass eller tre. Är rätt så vass på musikquiz också, men det är en annan melodi. 

Telefon direkt: 010 – 456 55 66 | E-post: annsofie@stanza.se

Thomas Strandberg

REDOVISNINGSKONSULT

Thomas jobbar som redovisningskonsult på Stanza i Hagfors.

Han håller reda på kundens löpande redovisning, gör bokslut och deklarationer. Thomas jobbar en hel del ute hos kund direkt på plats.

Han missar inte fredagsspinningen och målar gärna, så gärna att han gör det på deltid.

Telefon direkt: 010 – 456 55 67
 | E-post: thomas@stanza.se

Tina Larsson

REDOVISNINGSKONSULT

Tina har arbetat inom ekonomi sedan i början av 90-talet hos ett studieförbund, från 1998 och fram till Stanzas övertagande 2018 hos Wint Accounting AB.

Hon jobbar med löpande bokföring, månadsavstämningar samt bokslut.

Tina gillar problemlösning och personlig kontakt för att hjälpa kunderna till det bästa.

Fritiden ägnas åt familjen med barn och barnbarn. Sommarhalvåret tillbringas i Sommarstugan. Tina bor sedan 10 år i Munkfors, men är Hagforsbördig.

Telefon direkt: 010 – 456 55 68 | E-post: tina@stanza.se

Liudmila Holmqvist

REDOVISNINGSKONSULT

I botten har Liudmila en civilingenjörsutbildning och har därefter arbetat med ekonomi och kundservice i olika former och i olika branscher.

Liudmila flyttade till sin man i Sverige för nio år sedan och startade ett nytt liv.

Hennes bakgrund har hjälpt henne att snabbt lära sig svenska och ekonomi. Det resulterade i en anställning som ekonomiassistent och fr o m 2012 jobbar hon som redovisningskonsult.

Liudmila trivs i kontakter med olika människor och har stor vana att samverka och samarbeta med andra, både internt och externt. Hon är som person nyfiken och utvecklingsbenägen, har ett lösningsfokuserad arbetssätt och förmågan att planera och analysera.

Hon har också en stor passion och ett brinnande intresse för allt inom ”gör det själv”. Renovera ett hus, göra om gammal möbel till ett snyggt föremål, skapa en egen tavla från en gammal tidningsbit – det finns inga gränser för hennes kreativitet.

Telefon direkt: 010 – 456 55 69
 | E-post: liudmila@stanza.se

Anna Stafås

REDOVISNINGSKONSULT
Efter drygt 20 år i en lanthandel har Anna nu skolat om sig till redovisningsekonom. Hög servicekänsla och flexibilitet är något hon tar med sig från sin tid i butik.
 
Anna blev snabbt en del av Hagforsgänget under sin praktik och blev sedan kvar där. Hon tar sig gärna an utmaningar och älskar att grotta ner sig i siffror.
 
På fritiden gillar hon att träna i alla former och att vistas i skog och mark.
 

Telefon direkt: 010 – 456 55 70
 | E-post: anna@stanza.se

Pernille Barth

LÖNEADMINISTRATÖR

En gång i tiden arbetade Pernille som tandsköterska men tröttnade på det yrket och skolade om sig till ekonomiadministration.

Hon har arbetat inom Bygg och handel tidigare och gjort flera år inom föreningslivet som Elit/Junior ansvarig på Karlstad GK.

På hennes fritid så umgås Pernille med familj och vänner.  Långa promenader med hunden, lite golfspel då och då, och många timmar i sin trädgård som är ett stort intresse för henne.

Telefon direkt: 010 – 456 55 71 | E-post: pernille@stanza.se

Sanna Evaldsson

REDOVISNINGSKONSULT

Sanna bor i Karlstad tillsammans med sin fästman och deras två katter. Hon är utbildad redovisningsekonom på Affärshögskolan i Karlstad. I juni -19 tog hon examen och har sedan dess arbetat på Stanza med lön och redovisning. Hennes intresse för ekonomi, siffror och problemlösning lockade henne till redovisningsyrket.

På fritiden tränar hon på gym, promenerar (gärna i naturen) och umgås med nära och kära. Hon tycker om att lyssna på ljudböcker, att resa och att pyssla med något kreativt.

 

Telefon direkt: 010 – 456 55 72 | E-post: sanna@stanza.se

Henrietta Inghamn

REDOVISNINGSKONSULT

Henrietta är utbildad civilekonom med inriktning inom redovisning och styrning. Hon tog sin examen i mars 2018 vid Karlstads Universitet.

Henrietta bor i Karlstad tillsammans med sin sambo. På fritiden tycker hon om att umgås med vänner och familj. Några andra intressen är träning, inredning och musik och hon tycker även om att resa när tillfälle ges.

Telefon direkt: 010 – 456 55 73 | E-post: henrietta@stanza.se

Jennifer Hellentin

REDOVISNINGSKONSULT

Jennifer har arbetat med ekonomi på olika sätt, både som redovisningskonsult och ekonomiansvarig men också med personalfrågor och löneadministration.

Hon följer div. motorsport och har en aktiv folkrace licens. Hon älskar att semestra med husvagn. Familj med två barn och sambo, kommer från Sollentuna men värmlänning i drygt 15 år, dock inte fått till dialekten. Tränar gärna men mindre gärna på gym, dammar hellre av fotbolls- och innebandykunskaperna med ett gäng.

Telefon direkt: 010 – 456 55 74 | E-post: jennifer@stanza.se

Jenny Nordqvist

Löneadministratör

 

Telefon direkt: 010- 456 55 75 | E-post: jenny@stanza.se

Mona Karlsson

Löneadministratör
 

Telefon direkt: 010 – 456 55 71 | E-post: mona@stanza.se

Vill du vara med på vår resa?

Känner du att det finns ett driv och en lust för redovisning så är du välkommen att höra av dig till oss, kanske är du nästa medarbetare till vårt team här på Stanza.

kontakt@stanza.se