Våra kunder

Tack till alla som vill berätta och därigenom stärka vårt varumärke

KOMMENTERA GÄRNA DU OCKSÅ
REFERENSER

Så här säger våra kunder om Stanza

spartryck
SPARTRYCK

”Att få ha en samarbetspartner med så mycket kunskap och som alltid finns till för oss kan inte värderas i pengar. Den trygghet det innebär att alltid kunna få svar, goda råd och hjälp med allt – ja det är fantastiskt helt enkelt!”

Christer Persson  / Spartryck I Karlstad AB

Ekman
EKMAN INVEST

”Fantastisk service och känns som att jobba med en egen ekonomiavdelning. Stanza bryr sig om oss och vår redovisning och ekonomi och lämnar inget åt slumpen.”

Patrik Ekman  / Ekman Invest

B&T bil
B&T BIL

”Vi vill ha kompetent ekonomihjälp i vårt företag, för vi vill jobba 100% med det vi är duktiga på, och låta någon som kan ekonomi och bokföring sköta det åt oss på ett nära och personligt vis utan att behöva anställa.”

Niklas Bäckstrand / B&T Bil

ullman consulting
ULLMAN CONSULTING

”Genom en bekant fick jag tips om Yeo och hennes nystartade företag. Det har varit ett personligt bemötande från första stund och ett tålamod vad gäller alla de frågor som plötsligt ”poppar” upp i tid och otid som jag som nyetablerad företagare har, samt vill ha svar på snabbt.”

Sonny Ullman / S.Ullman Consulting AB

M COMMUNICATION

”När jag startade upp företaget fick jag den hjälp jag behövde och kunde snabbt komma igång med Fortnox. Dialogen är väldigt lättsam och trevlig, vilket gör att samarbetet känns smidigt. Och när frågor dyker upp får jag alltid raka och enkla svar som gör att jag kan lägga tiden på att hjälpa min egna kunder.”

Mikael Dahlgren / M Communication

WERMLANDS HÅLTAGNINGSSERVICE

”Vi valde Stanza för att de ger oss det vi vill ha och behöver, vi jobbar mycket i projekt och behöver då ekonomirapporter regelbundet för att så snabbt som möjligt kunna använda informationen till nästa steg. Stanza levererar en trygghet för oss och kommunicerar till oss på ett smidigt sätt. Stanza är en pusselbit för att vår verksamhet skall fungera på ett bra sätt.”

Fredrik Seeberg / Wermlands Håltagningsservice