VÄLKOMMEN TILL

Stanza Redovisningsbyrå

”Man ska aldrig säga aldrig”

ALDRIG SÄGA ALDRIG

Man ska göra det man är bra på.

Signifikativt för vår redovisningbyrå och en röd tråd genom våra uppdrag. Inget företag är det andra likt. Alla idéer är inte färdiga från första början. Ett bra samarbete leder utvecklingen framåt och vi tror på en nära relation med våra kunder.

redovisning

DEKLARATIONER

Nu är det dags igen för att deklarera! För många en uppgift med ångest och förtvivlan. Avdrag, kvitton, aktier och inköp. Visst är det då bra att ha någon som verkligen kan detta, som Stanza.

möte

BOKSLUT

Dags att avsluta året för ert företag. Då ska bokslut göras och lämnas in till skattemyndigheten. Detta är en av Stanzas mest efterfrågade tjänster.

LÖNER

Betalt i rätt tid och till rätt bank. Annan ersättning vid sjukdom och semester? Ja det kan vara mycket att hålla reda på och då är det bra att ha någon att lita på, som Stanza.

TJÄNSTER

Vi gör det svåra enkelt

STANZA + SVENSKA RALLYT=SANT

rally Sweden
TILLVÄXT

Årets tillväxtbyrå 2019

Redovisningsbyrån Stanza blev Årets tillväxtbyrå 2019 i Värmlands län. Byrån grundades 2015 av Yeo Dahlström, har utvecklats snabbt och har idag 12 medarbetare. Senaste räkenskapsåret ökade omsättningen med 70 procent till 5,4 Mkr samtidigt som vinsten ökade lika mycket. Bilden visar delägaren Björn Svanegård från prisutdelningen. Läs mer vad Revisionsvärlden skrev här nedan.

LÄS MER
tillväxtbyrå

Vart ska man börja?

Börja med att kontakta oss så bokar vi in ett möte och över en kopp kaffe berättar vi om hur en lösning kan se ut för just ert företag. För beroende på storlek, verksamhet och liknande så är behoven olika.