B&T bil

”Vi vill ha kompetent ekonomihjälp i vårt företag, för vi vill jobba 100% med det vi är duktiga på, och låta någon som kan ekonomi och bokföring sköta det åt oss på ett nära och personligt vis utan att behöva anställa.”

Niklas Bäckstrand, B&T Bil

”Jag bedriver ett enmansföretag som erbjuder konsulttjänster i IT-sektorn. Företagsmässigt rätt så okomplicerat då mitt erbjudande till mina kunder är mina kunskaper och färdigheter. Allt jag behöver för att verksamheten får plats i min datorväska. Jag har ändå valt att anlita Yeo och Stanza för att få bokföringen effektivt och korrekt hanterad och hjälp med rådgivning i ekonomiska frågor. Vi har lagt upp ett samarbete anpassat för mina behov och önskemål. I Stanza finner jag en samtalspartner och rådgivare att bolla mina funderingar med, samtidigt som jag kan fokusera på min egen affärsidé och minimera mitt administrativa arbete. Yeo är mycket erfaren och kompetent, men tvekar aldrig att hänvisa vidare eller ta hjälp i andra expertisområden – det ger mig som företagare en trygghet!”

Pål Dahlström, Lapideas AB

lapideas
Ullman consulting

”Genom en bekant fick jag tips om Yeo och hennes nystartade företag. Det har varit ett personligt bemötande från första stund och ett tålamod vad gäller alla de frågor som plötsligt ”poppar” upp i tid och otid som jag som nyetablerad företagare har, samt vill ha svar på snabbt.Startade själv i början av året ett konsultföretag med inriktning mot pappers- och massaindustrin. Service och underhåll inom processindustrin är något jag har lång erfarenhet av och kan, men vad gäller ekonomiska frågor som rör företag där finns det brister. Vilket alternativ finns då? Jo, att Stanza ut en redovisningskonsult. Vilket jag har gjort.”

Sonny Ullman, S.Ullman Consulting AB

Vi har under ca 1,5 års tid använt oss av Stanzas redovisningstjänster inom EVRY Shared Service Center vars syfte är att leverera administrativa tjänster till EVRYs svenska verksamhet. Samarbetet har fungerat väldigt väl och Yeo och hennes medarbetare har tagit sig an uppdraget på ett mycket kompetent och professionellt sätt.  Vi är mycket nöjda med det arbete de utfört och vill önska ett varmt lycka till när de nu slutar sitt uppdrag hos oss.

Therese Magnusson, Manager EVRY Shared Service Center

EVRY